LjuljaDrom

12.900 RSD21.400 RSD

SKU N/A Kategorije: ,

Podeli na društvene mreže:

Opis

Ova drvena sprava sto/ljuljaška za dečju igru je raznovrstan i kreativan proizvod koji pruža mnogo zabave i mogućnosti za dečju maštu. Ova polukružna sprava ima ogradice koje omogućavaju sigurnu upotrebu i više funkcija.

 

Kada se postavi na pod, postaje ljuljaška, što će deci omogućiti uživanje u ljuljanju i veseloj zabavi. Okretanjem sprave, ona postaje penjalica koja će podstaći decu na istraživanje i osvajanje novih visina.

 

Bočno postavljanje ove sprave omogućava joj da se koristi kao sto, gde deca mogu sedeti i igraju se, crtati ili družiti. Takođe, zahvaljujući svojoj dubokoj konstrukciji, može poslužiti i kao korpa za igračke, omogućavajući deci da lako organizuju svoje igračke i održavaju prostor urednim.

 

Ova višenamenska drvena sprava prilagođava se različitim dečjim interesovanjima i potrebama, što je čini sjajnim dodatkom u svakoj dečjoj sobi ili igraonici. Osim što pruža zabavu i igru, ova sprava pomaže u razvijanju motoričkih veština, kreativnosti i socijalizaciji, čineći je vrednim proizvodom za rast i razvoj dece.

Dodatne informacije

Dimenzije 100 × 50 × 60 cm
Dodaci

Osnovni model, Osnovni model + rampa stene, Osnovni model sa jastukom, Osnovni model sa jastukom + rampa prečkice, Osnovni model sa jastukom + rampa stene, Osnovni model+ Rampa prečkice

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „LjuljaDrom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© Copyright 2024, OBLIQ

Korpa0
Nemate aktivnih dodatih artikala.
Nastavite sa kupovinom
0