Fotelja

4.900 RSD

SKU N/A Kategorije: ,

Podeli na društvene mreže:

Opis

Fotelja za dečju sobu je višenamenski komad nameštaja koji pruža udobnost i fleksibilnost za dečje aktivnosti. Ova foteljica se rasklapa u oblik dimenzija 60x60x20cm, što može biti korišćeno kao veliki podni jastuk ili tabure. Kada se formira u fotelju, dimenzije su takođe 60x60cm, s promenjenom visinom od 40cm i sedalnim delom od 40×40.

Kada je rasklopljena, fotelja pruža veliki podni jastuk koji deci omogućava udobno sedenje, ležanje ili igranje na podu. Dimenzije od 60x60x20 pružaju dovoljno prostora za dete da se udobno smesti na jastuk, dok je visina od 20 cm dovoljna za udobnu potporu leđima.

Kada se fotelja formira, delovi se lako povezuju kako bi stvorili stabilnu fotelju. Visina sedalnog dela se menja i postaje 40 cm, pružajući detetu adekvatnu visinu za sedenje. Sedalni deo dimenzija 40×40 omogućava deci da se smeste udobno i podržano.

Fotelja je dizajnirana tako da pruža udobnost i podršku za dečje aktivnosti. Materijali su obično mekani i prijatni na dodir, pružajući detetu osećaj udobnosti tokom sedenja ili opuštanja. Ovo je posebno važno za decu koja provode puno vremena u svojoj sobi, čitajući knjige, igrajući se ili gledajući omiljene crtaće.

Fotelja za dečju sobu je veoma praktična jer se može koristiti na različite načine, prilagođavajući se potrebama deteta. Deca mogu koristiti fotelju kao mesto za čitanje, gledanje televizije, igranje video igara ili jednostavno kao mesto za opuštanje i odmor.

Ova fotelja je sjajan dodatak dečjoj sobi jer pruža udobnost, podršku i fleksibilnost za dečje aktivnosti. Podstiče udobnost, slobodnu igru i stvaralaštvo kod dece, pružajući im svoj prostor i udobnost za različite aktivnosti.

Dodatne informacije

Dimenzije -
Boje

, , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Fotelja“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© Copyright 2024, OBLIQ

Korpa0
Nemate aktivnih dodatih artikala.
Nastavite sa kupovinom
0